2014 m. vasario 19 d., trečiadienis

Karjeros diena

Komentarų nėra:
 
Vasario 19–ąją gimnazistai turėjo galimybę iš arčiau susipažinti su karjeros galimybėmis bei juos dominančia specialybe – gimnazijoje vyko Karjeros diena. Moksleiviai dalyvavo susitikimuose su daugiau kaip penkiolikos skirtingų profesijų atstovais, lankėsi bankuose, klinikose, privačiose įstaigose.

„Man iš tiesų patiko, kad galėjome pasiklausyti įvairių specialistų apie jų pasirinktą profesiją ir vykti į įmones, kuriose buvo pasakojama ir rodoma, kokį darbą atlieka tam tikros specialybės atstovai. Manau, Karjeros diena – labai naudingas projektas mūsų gimnazijoje“, – teigė pirmokė Viktorija Vaitkevičiūtė, apsilankiusi bendrovėje „Aurika“ – didžiausioje etikečių gamintojoje Lietuvoje. Tiesa, darbas su spaudiniais jos nesužavėjo, tačiau Viktorija džiaugėsi, jog galėjo pamatyti visą spausdinimo procesą iš arti, prisiliesti prie gamybos.

„Ši diena labai reikalinga kiekvienam gimnazistui, norinčiam gražios ateities, dirbti mylimą darbą ir kiekvieną dieną jaustis laimingam. Džiugu, kad įvairių sričių profesionalai maloniai dalijasi patirtimi ir padeda moksleiviams atrasti jų kelią“, – mintimis dalijosi antros klasės gimnazistė Guoda Kliučinskaitė.

Guoda Kliučinskaitė, IIm
Autorės nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
© Kauno jėzuitų gimnazija, 2013