2013 m. gruodžio 19 d., ketvirtadienis

Paramos akcija kvietė prisidėti prie Kalėdų stebuklo

Komentarų nėra:
 

Artėjant didžiosioms metų šventėms, KJG bendruomenės nariai buvo kviečiami pasidalyti gerumu ir prisidėti prie Angelavimo akcijos. Juk tik tik geri darbai kuria jaukias, šviesias, prasmingas ir stebuklingas šventąsias Kalėdas, o pagalba ir auka kitam moko gerumo ir atjautos. 

Visą mėnesį gimnazijoje buvo renkamos aukos „Carito“ organizuojamai Kūčių vakarienei, „Šviesos dirbtuvėlėms“, senelių namams, taip pat knygos L. Adamkienės fondui ir mūsų mokyklos bibliotekai.

Antradienį moksleiviai lankė Šančių senelių namusi bei Kačerginės mokyklą, o trečiadienį – organizaciją „Caritas“. Labdaringa veikla užsiimančios įstaigos savanoriai maloniai pasitiko gimnazistus, dalijosi patirtimi ir noriai atsakinėjo į jaunuolių klausimus.

Mokyklos bendruomenė „Caritui“ paaukojo negendančio maisto: cukraus, makaronų, prieskonių ir kt. Tikimasi, jog visos šios gėrybės pasieks skurdžiausius Lietuvos gyventojus, pagausins jų kuklų Kūčių stalą ir pripildys širdis džiaugsmu.

Trečiadienio popietę mokinių parlamentas skaičiavo ir rūšiavo surinktas knygas. Dalis surinktų knygų atiteko mokyklos bibliotekai, o kita – L. Adamkienės fondo organizuojamai akcijai. Iš suaukota apie 300 knygų.

Džiugu, jog kiekviena klasė prisidėjo prie šios kilnios paramos akcijos. Juk dosnumas ir sugebėjimas duoti nelaukiant atlygio yra vertybės, auginančios mus didesniais žmonėmis. Ad majora natus sum!

Guoda Kliučinskaitė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

 
© Kauno jėzuitų gimnazija, 2013